2 case + teren 1130mp

Manuel va prezinta o proprietate formata din 2 case si un teren de 1130mp.Proprietatea este situata intr-o zona frumoasa de deal,la 5km de centrul localitatii Breaza si este compusa din:

C1: casa cu suprafata de 217mp.construita intre anii 1991-2007,casa la care s-au adus mereu lucrari de renovare si imbunatatire.A fost mereu locuita.Casa este din BCA cu fundatie de beton,fier beton,stalpi si centuri de beton,planseul este din lemn si este invelita cu tabla.Incalzirea se realizeaza cu CT pe curent si cu sobe de teracota.Tamplaria este din PVC cu geam termopan,casa este izolata termic cu polistiren de 10cm.

Compartimentare:

P: living.bucatarie deschisa,birou,3 dormitoare,salon,2 holuri,2 terase,magazie mare  care se poate transforma in camere.

M: mansarda necesita amenajare.

C2:suprafata este de 148mp.este construita din lemn si este compartimentata astfel:

P: spatiu comercial
E: 2 camere,salon,baie,wc servici,balcon
C2 are CT pe curent si sobe de teracota.Necesita lucrari de renovare in vederea aducerii acesteia la un standard modern.

Intre cele 2 case se afla zona de relaxare,de gratare si sprituri.Aici se poate gati,se poate servi masa.Totul este utilat si dotat cu  ce trebuie.

Utilitati: apa,curent electric(380),canalizare,salubrizare,vodafone si digi,in curand gaze !

Pretul intregii proprietati,2 case + 1130mp teren , este de 139.000 euro negociabil.