Casa Breaza 186mp – 125000 euro , comision agentie 1%

Casa a fost proiectata ca si casa familiala dar si de vacanta. Stadiul constructiei este la gri , beneficiaza de o zona verde cu livada de pruni , parcarea are 4 locuri si loc destinat in proiect pentru garaj.

Casa are regim Ds+P+M este o constructie compacta si solida construita din caramida pe cadre de beton cu fundatie de beton,stalpi si cuzineti din beton, centura si este acoperita cu tabla de tip Lindab.Tamplaria este din termopan de calitate cu geam all season. Parterul are placa de beton peste si suporta si alt regim de inaltime in afara de mansarda.
Casa este bransata la curent, apa si canalizarea orasului si urmeaza sa fie racordata la gaze odata cu obtinerea avizului de constructie. De asemenea se afla in stadiul de proiect cu o firma de specialitate pt montarea de fotovoltaice.
Demisolul beneficiaza de o mica baie si urmeaza instalatiile sanitare din parter si mansarda precum si instalatiile electrice.

Suprafata construita este 186 mp iar amprenta la sol este de 72mp si suprafata utila este de 148mp.Terenul aferent este de 804mp si are o mica livada de pruni, parcarea de 4 locuri si o mica liziera de padure. Panorama are vedere la DN1 si de la mansarada spre Sinaia.

Compartimentare :
Demisol: camera tehnica, baie de serviciu, loc de depozitare, exista spatiu si utilitati pt o mica bucatarie de vara
P : bucatarie si living open space,baie,hol ,2 dormitoare ,casa scarii, terasa de 12m2
M: este pe structura de lemn 2 dormitoare sau camere si 1 grup sanitar de serviciu

Casa are canalizare si apa curenta , curent si urmeaza racordarea la gaze care sunt peste drum.
Casa are AC, Proiect tehnic si de executie cu extrasele aferente, PV de receptie si toate actele necesare pentru intabulare.

Pretul acestei proprietati este de 125.000 euro negociabil ! Lucrarile continua iar pretul va suferi modificari in timp.Lucrarile au avansat deja : electrica parter și demisol, gazele interior,sapa parter și tavane gipscarton și tencuiala !!!