IMG 20211009 121242

Casa de vacanta Breaza 115Mp

Manuel va prezinta o casa frumoasa situata intr-un cadru natural de poveste,inconjurata de dealuri si paduri,departe de orice factor poluant.Casa este situata la cca 150m de sosea , accesul pana la casa se face pe drum pietruit practicabil in orice anotimp.

Casa a fost construita in anul 2012 din lemn,are o suprafata de 115mp,o amprenta la sol de 50mp si dispune de un teren de 1000mp.

Fundația este compusă din nouă piloți de beton de 1,5 mc fiecare și placă turnată peste aceștia.Structura este din grinzi de lemn de 10×15 cm si 20×8 cm între parter si mansardă, scară interioară de lemn, șarpanta este din lemn cu învelitoare din tablă wetterbest de 0,5 mm.

Compartimentare:

P: living generos cu bucatarie deschisă, grup sanitar și cameră tehnică.

M: o baie spatioasă și 3 dormitoare,2 balcoane . Podul are două ferestre situate pe spatele casei și dispune de instalație electrică.

Dotari :

Apa este de la rețea cu apometru și regulator de presiune(există și puț funcțional),canalizare și fosă septică, curent 220V, boiler electric pentru apă caldă iar pentru gaze au fost depuse toate documentele necesare racordării. Tâmplarie pvc Aplast cu cinci camere și geam termoplan antireflex, încalzirea se realizează cu sobă de teracotă cu serpentină pe lemne și 6 calorifere. Casa este izolată termic foarte bine cu polistiren de 10cm la exterior iar la interior cu folie de aluminiu pentru izolație termică, vată minerală de 10cm, polistiren de 5 cm și rigips de 12mm. Casa este tencuită și nevopsită la exterior și nu prezintă infiltrații și mucegai.

Pretul acestei case este de 81.000 euro discutabil ! Comision agentie 2% !