Pensiune Busteni 550Mp
Pensiune Busteni 550Mp

Constructia este compusa din demisol+parter+etaj 1+ etaj 2 si mansarda .
-Demisolul este alcatuit din 3 încaperi si un hol cu destinatie de SPA (salina si sauna uscata).
– Parterul are destinatie de cafenea cu denumirea de Antico Cafee si este compusa dintr-un living, un bar , camera de relaxare, bucatarie, grupuri sanitare, camera centrala, hol de intrare. Are mobilier antichizat.
– Etajul 1 este alcatuit din doua apartamente , fiecare dintre ele sunt compuse din 2 camere, bucatarie, baie si balcoane, avand destinatie actuala de SPA.
– Etajul 2 este alcatuit din 4 camere fiecare cu balcon si baie proprie, avand destinatie de camere pentru inchiriat. Nu sunt mobilate si date in functiune.
– Mansarda este alcatuita dintr-un apartament de cca. 100 mp , ce are in componenta o camera de odihna cu balcon, camera de zi cu balcon , bucatarie , hol si camera de relaxare.
Cladirea este racordata la curent, gaze, apa si are sursa proprie de energie regenerabila din 10 panouri fotovoltaice montate in 2021.
Parterul are centrala proprie, instalatie de incalzire, apa calda , apa rece , canalizare si instalatie electrica trifazata, separat de restul cladirii.
Apartamentele de la Etajul 1 au fiecare centrala proprie, instalatie de incalzire, apa calda , apa rece si canalizare , prevazute cu contoare de apa rece, apa calda si instalatie electrica trifazata, fiind independente de restul cladirii.
Cele 4 camere de la Etajul 2 au instalatie separata de incalzire, apa rece, apa calda si instalatie electrica.
Apartamentul din mansarda are centrala proprie, instalatie de incalzire, apa calda , apa rece si canalizare , prevazut cu contoare de apa rece, apa calda si instalatie electrica trifazata, fiind independente de restul cladirii.
La exterior exista o terasa la fatada principala si o terasa pentru amplasare foisor la fatada secundara.
Cladirea este construita din beton armat la fundatii si demisol, la parterul si la etajul 1 este din caramida , iar etajul 2 si mansarda este din structura din lemn finisata cu rigips RIF pentru foc si dublata cu rigips pentru umezeala.
La exterior este finisata cu piatra naturala de minim 8cm grosime la parter , iar etajele sunt placate cu polistiren de 10 cm grosime EPS 100 , finisat cu decorativa .
Toata cladire este camasuita cu armatura si tencuita la interior si exterior peretilor.Tavanele sunt prevazute cu spatiu de ventilatie si finisate din placi de rigips.
Cladirea are un cos de ventilatie si un cos pentru semineu.
Curtea este amenajata cu plante perene , iar aleile de acces pietonale si auto sunt placate cu piatra.
Suprafata cladirii este de 550 mp si terenul are suprafata de 360 mp.
Langa cladire se afla constructia Complex C. corp 1, cu suprafata de 550 mp si teren 230 mp , avand aceiasi inaltime si suprafata construita la sol.
Se pot vinde ambele cladirii ale Complexului C. in situatia in care exista interes din partea cumparatorului si pentru cladirea invecinata.

Ambele cladiri se pot inchiria !!! Se vinde direct de la proprietar ! Manuel nu percepe comision cumparatorului .Sunati pt datele de contact ale proprietarului.

PRETUL ESTE DE 360.000 EURO NEGOCIABIL !!!