Vila 226Mp,Cornu de Jos,Teren 3253mp,priveliste de vis

Manuel va prezinta o super proprietate aflata in localitatea europeana Cornu de Jos formata din casa cu suprafata de 266mp,cu amprenta la sol de 133mp si teren imprejumuit de 3253mp.Casa a fost construita in anul 2009 din caramida Porotherm,cu fundatie de beton,fier beton,stalpi si centuri de beton,plansee de beton si este invelita cu Wetterbest.

Compartimentare:

P: living,bucatarie,2 dormitoare cu baie intre ele,wc servici,camera CT,terasa

E: 3 dormitoare cu baie proprie,living,terasa cu acces din dormitor si living,balcon la unul dintre dormitoare

M: pod cu acces facil,scara din beton,iluminat natural 4 lucarne,podul este izolat si ignifugat , se poate amenaja in scopuri diferite : spatiu de joaca pt copii,camera pt auditii muzicale,cinema,camera de sprituri etc.

 

Dotari : izolatie termica cu polistiren de 10cm,tamplarie PVC cu geam termopan,centrala pe gaze(wiessmann), 2 boilere vitodens,panou solar wiessmann,camere video de supraveghere,gardul de la drum este cu fundatie de beton,livada cu aproximativ 80,90 de pomi fructiferi, meri,peri,cireși,gutui,pruni,nuci în diferite etape de creștere,magazie din lemn,alei pietonale si auto.

Casa a fost construita de proprietar pentru familie,s-au folosit cele mai bune materiale,voi atasa in anunt si poze din timpul constructiei.Casa beneficiaza de o priveliste deosebita si prezinta intimitate.Este situata in planul 2,pe o straduta asfaltata care se infunda.Traficul auto este inexistent aproape.

Utilitati: apa,gaze,curent electric,canalizare,salubritate,catv,internet !

Pretul intregii proprietati , casa 266mp+teren 3253mp este de 320000 euro !!! Casa se vinde mobilata si dotata ! Manuel va asteapta la vizionare !

 

Revin cu poze cu interioarele in scurt timp!