Vila Breaza + 4000mp teren – 430000E

Domeniu Breaza , zona centrala .O vila de 400mp si o alta casa situata in curtea generoasa de 4000mp.

Vila principala a fost construita in anul 1943 din caramida si lemn cu fundatie de beton,fier beton,stalpi si centuri de beton,plansee din beton.Vila a fost renovata in decursul anilor si adusa la standarde moderne de locuit.

Compartimentare :
D: spatiu tehnic,beci,spatii de depozitare.Suprafata construita 56mp.
P: garaj(20,60mp),terasa,vestibul,living,dormitor,bucatarie,wc serviciu,baie,oficiu,camera sofer,scara.Suprafata construita este de 192,20mp.
E:7 camere,2 bai cu grup sanitar separat,doua holuri,casa scarii.Suprafata construita este de 125,50mp.
M:open space,spatii depozitare,uscatorie.
Incalzirea se realizeaza cu CT pe gaze.In camere exista si sobe de teracota pe gaze functionale.
Casa  din curte are in jur de 100mp si este compartimentata astfel : 2 dormitoare,hol,beci mare,pod,bucatarie,camara,baie !
Curtea mare de 4000mp este foarte frumos amenajata ,in fata cu alei pietonale,cu sistem de iluminat ,sistem de supraveghere,brazi inalti care ofera intimitate,in spate avem:fantana,casa anexa pe latura din stanga , iar pe dreapta gasim foisorul cu gratar si ghetarie ! Pe suprafata terenului exista o adevarata livada pe rod cu multi pomi fructiferi:meri,peri,ciresi,visini,gutui, precum si o frumoasa bolta cu vita de vie !
Proprietatea este imprejmuita cu gard pe toate laturile !
Pretul intregii proprietati este de 430.000 euro , teren 4000mp = min 120.000 euro + cele 2 case !!!! Se poate viziona in fiecare zi,cu programare,de luni-sambata !!!