Vila Breaza 750MP + teren 6172MP
Vila Breaza 750MP + teren 6172MP

Vila Breaza 750MP + teren 6172MP

Manuel va prezinta una dintre cele mai fabuloase proprietati din orasul Breaza.Un adevarat domeniu care ar putea deveni centrul de comanda al afacerilor Dvs.Aceasta oferta este dedicata clientilor pretentiosi,clientilor cu potential financiar.

Terenul pe care a fost edificata constructia a fost achizitionat de catre proprietar dupa o analiza indelungata si are o suprafata totala de 6172mp.

Vila are un regim de inaltime : S+P+E+M.Suprafata construita este de 750.26mp iar suprafata utila este de 486,76.Curtea libera fara amprenta vilei are suprafata de 5421,54mp.

Vila a fost construita in anul 1999 din caramida,cu fundatie de beton armat,stalpi si centuri,plansee din beton.Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tigla.

Compartimentare :

S:  pivnita
P:  living,casa scarii,hol,bucatarie,camara,foaier,loc de servit masa,bar,grup sanitar de serviciu,birou cu baie proprie,doua terase,garaj mare pt 2 masini,sera,spalatorie cu rezervor de apa din inox cu capacitatea de 2,5mc si masina de spalat,CT.
E:  4 dormitoare,doua bai,balcon interior,2 dressing-uri,casa scarii,3 balcoane.La etaj se afla si un apartament cu 2 camere,hol,baie,bucatarie,acces separat prin spate.
M: spatiu deschis izolat termic ..se poate compartimenta !!!

Finisaje: pardoseli de gresie ceramica in bai,casa scarii,hol si terasa,si din lemn masiv in dinning,living,hol etaj,un dormitor,balcon interior etaj,celelalte 3 dormitoare fiind mochetate,tamplaria este din termopan,gresie,usa metalica la intrare,mobilier de lux

Dotari:centrala termica pe gaze,boiler pentru apa,acoperis cu tigla Bramac,jaluzele actionate electric

Curtea : este frumos amenajata cu alei auto si pietonale pavate si betonate,fantana proprie si hidranti in toata curtea,iluminare exterioara, alarma, porti actionate electric, videointerfon !!! In curte sunt mai multe locuri de parcare !!!

Utilitati : APA, CANALIZARE, GAZE, CURENT ELECTRIC, TELEFON, INTERNET,CATV…

PRETUL ACESTEI PROPRIETATI : TERENUL 6172= 154.300 EURO , CLADIREA 750MP= 750.000 EURO !!!! TOTAL : 875.000 EURO !!!

ACUM ESTE MOMENTUL SA INVESTESTI IN CONFORTUL SI LINISTEA TA !!!

VILA SE VINDE COMPLET UTILATA SI MOBILATA !!!

OFERTA APARTINE AGENTIEI , MANUEL IMOB BREAZA !! COMISION 1% !!! VIZIONARILE SE FAC NUMAI CU PROGRAMARE !!!!