IMG 20210410 152732

Teren Breaza 1600 MP – 24.000 euro !!!

Manuel va prezinta un teren intravilan situat in cartierul Podu Vadului din orasul Breaza.Suprafata este de 1600mp cu o deschidere la drum pietruit de cca 25ml.Terenul prezinta inclinatie medie,usoara.Accesul la teren se face pe strada asfaltata,urmeaza traverse si o zona cu drum pietruit(max 200m) .

 

Toate utilitatile sunt in apropierea terenului : apa,curent electric,gaze,cablu tv,internet,salubrizare.

Terenul este situat intr-o zona de deal foarte frumoasa in apropierea unei mici paduri! Este ideal pt construirea unei cabane sau a unei case de vacanta !!! Zona ideala pt spriturile nocturne de vara !!! Sunt doar 2 case pe straduta respectiva locuite de localnici .Terenul se afla dupa aceste doua case.Alte case langa terenul respectiv nu se mai pot construi.Veti avea intimitatea mult dorita.Va recomand o casa ieftina care nu are nevoie de autorizatie de constructie.Cateva oferte atractive   gasiti pe site-ul : https://www.cubro.ro/ sau la constructorii care fac case din lemn.

Nu sunt riscuri de alunecari de teren in zona ! In ofertele mele nu gasiti terenuri cu astfel de probleme ! Eu recomand studiul geo pentru fiecare teren ca sa fiti siguri de achizitie.Aici chiar nu este cazul ! Cunosc foarte bine zona deoarece locuiesc foarte aproape de teren iar proprietarul este ruda cu mine.

Pretul este de 15 euro/mp negociabil !!! Comisionul lui Manuel pt acest teren este de 500 euro !!! 

 

OFERTA APARTINE IN EXCLUSIVITATE AGENTIEI MANUEL IMOB BREAZA !!!