Vila 496Mp + Teren 5000Mp
Vila 496Mp + Teren 5000Mp

Vila 496Mp + Teren 5000Mp , 280000E negociabil

Manuel va prezinta o vila superba construita pe un teren mare de 5000Mp.Vila are 496Mp utili si este situata intr-o zona de deal foarte frumoasa,departe de zgomot si de alti factori de poluare.Accesul la proprietate se face doar pe drum asfaltat.

Vila a fost construita din caramida si finalizata in anul 2000,renovata si imbunatatita mereu in timpul anilor.A fost locuita permanent de catre proprietari.

Regimul de inaltime este D+P+E+M si este compartimentata astfel:

D: camera tehnica,toaleta de serviciu cu dus,spatiu mare care se poate folosi dupa gustul fiecaruia: sala de cinema,sala de auditii muzicale,spatiu de recreere,zona de biliard,masa de tenis etc !

P: vestibul,hol,birou,oficiu,baie,living,bucatarie,scara acces demisol,scara acces etaj,terasa,garaj

E: hol,casa scarii,4 dormitoare,dressing,balcon,spatiu floral,baie.

M: open space , se poate amenaja dupa dorinte !!!

Dotari: bucatarie de vara in curte,generator electric,sere,foisor,gratar,pomi fructiferi pe toata suprafata terenului,pompe de caldura geotermale care asigura incalzirea locuintei,fosa,fantana,parchet,gresie,planseu beton,alei pietonale in curte.

Utilitati: apa de la fantana,curent electric,internet,gaze,fosa septica !

Intreaga proprietate, vila 496Mp+Teren 5000Mp+bucatarie de vara , se vinde la pretul de 280.000 euro discutabil cu proprietarul la vizionare !!!Comision 1,% !!!

OFERTA APARTINE AGENTIEI MANUEL IMOBILIARE BREAZA !!!