Teren intravilan 3200Mp

Urmatoarea oferta se adreseaza celor care-si doresc un teren retras intr-o zona de deal departe de ochii curiosi ai vecinilor.Terenul are suprafata de 3200Mp si este situat la numai 7Km de Breaza in localitatea Adunati.Terenul prezinta inclinatie mica.Pe teren exista o frumoasa livada de pruni pe rod.Au ramas ceva prune anul acesta !

Accesul se face din drum pietruit dupa care urmeaza o portiune mai grea de cca 100m.Aceasta portiune trebuie amenajata de noul proprietar cu sprijinul celor din Primarie si al actualului proprietar.In trecut au fost case pana mai sus dar acestea sunt parasite acum.Acesta este motivul pt care drumul a fost lasat asa pe lungimea de 100m.Este drum comunal,strada, nu drum privat de acces !!!

Utilitatile sunt la cca 100m : apa si energie electrica(reteaua de curent a fost pana la ultimele case de sus , dar a fost desfiintata din cauza ca nu mai locuieste nimeni in casele respective).

Pretul terenului este de 8euro/Mp negociabil !!! Terenul are cadastru si intabulare !!! Comisionul lui Manuel , 500 euro !!!