Vila Breaza Central 420Mp

Manuel va prezinta spre vanzare o vila cocheta cu finisaje superioare situata in centrul localitatii Breaza.Vila a fost renovata total in anul 2012 prilej cu care i-au fost aduse mai multe imbunatatiri.Vila are o suprafata construita de cca 420mp,suprafata utila de 375mp,dispune de un teren de 680mp cu deschidere generoasa la 2 strazi.Amprenta la sol este de 280mp.

Vila a fost construita din caramida cu fundatie de beton armat,fier beton,stalpi,centuri din beton,planseu de beton peste subsol si parter.Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan si jaluzele metalice , iar in interior este din lemn.Vila este acoperita cu tabla Lindab originala.

Compartimentare:

S: crama + camera servici + alta camera
P: garaj,2 dormitoare,living cu bucatarie deschisa,baie,wc serviciu,camera tehnica unde se afla centrala termica,casa scarii
E:casa scarii,1 dormitor,1 living ,baie,hol,2 balcoane.

Dotari:

~~~gresie,faianta,parchet,scara interioara placata cu gresie,centrala termica cu ardere in condensare,foisor in curte,gratar,gard metalic cu soclu de beton cu 2 intrari,pomi fructiferi.

Utilitati:

 

~~~apa,gaze,curent electric,internet,catv,canalizare,serviciu de salubrizare !!!

Pret :

~~~intreaga proprietate , vila 420mp+teren 680mp , se vinde la pretul de 390.000 euro discutabil.Se vinde partial mobilata.

OFERTA APARTINE AGENTIEI MANUEL IMOBILIARE BREAZA !!!